Doe meer met je foto's

Afdrukken

"Smile, Sparkle and Shine"

Pauw icon

Je foto aan de wand

Na het zien van al die mooie foto’s is het natuurlijk best jammer om ze zo op je computer te laten staan.  Hoe leuk om je dochter op een later moment te verassen met wat leuke kleine canvasjes op haar slaapkamer. 

Of een ‘opschepboekje’ te maken voor trotse oma’s of jezelf? Soms zijn de foto’s zo mooi dat je ze zelf groot wilt laten afdrukken voor in je woonkamer of slaapkamer.

Er zijn tegenwoordig ontzettend veel mogelijkheden voor het afdrukken van foto’s op bijvoorbeeld canvas, debont, hout of plexiglas.

Als je het te druk hebt of het lastig vind dan kan ik je hier uiteraard bij helpen. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen.

Ook is het mogelijk om achteraf wat extra foto’s door mij te laten bewerken. Het bewerken van een extra foto bedraagt € 3,75 per foto.

Lef Shoot Pauw

Time-out

Lefshoots gaat even stoppen!

Een hele moeilijke beslissing. Toch voelde ik het afgelopen jaar steeds vaker die kriebel om mijn camera even te ‘parkeren’.

Ik zit boordevol ideeën en ik heb zoveel zin om daarmee aan de slag te gaan. Wellicht dat mijn camera op een andere manier nog een rol gaat spelen maar dat weet ik nu nog niet. We gaan het ontdekken! Hou mijn instagram in de gaten.

Tot snel!

 

Liefs Lot ❤️