Vragen of een LEF Shoot boeken?

Contact

"No one is you
and that is your superpower"

Pauw icon

Heb je interesse?

Heb je vragen, wil je meer informatie, een shoot boeken of een kadobon bestellen? Neem dan vooral contact op!
Dat kan door het invullen van onderstaand formulier, maar je mag me natuurlijk ook bellen, whatsappen of sms-en.

Lot Verstegen
Just Lot’s Fotografie

Kantstraat 5
5076 NP Haaren (NB)

Pauw icon

Veelgestelde vragen

Simpel! LEF betekent moed hebben, iets durven en dat heb je wel een beetje nodig als je bij mij komt want eerlijk is eerlijk… het is natuurlijk best spannend zo’n fotoshoot. Maar als je het dan hebt gedaan, het mooie resultaat ziet, je trots voelt en al de complimentjes van familie en vrienden krijgt…hoe heerlijk voel je je dan? Soms moet je een beetje LEF hebben om iets te bereiken. Durf jij het ook aan? Don’t worry…ik help je.

Op tijden dat het voor jou uitkomt. Samen overleggen we wat de beste dag en het beste tijdstip is.

Tuurlijk! Iedereen is mooi en uniek en dat laat ik je zien! Ik help je met je houding, kleding, haar en eventueel wat make-up. Ik laat je zien & voelen hoe mooi je bent! Ik laat je door middel van mooie foto’s zien dat het goed is te zijn wie je bent. Dat het ok is om anders te zijn, dat iedereen zijn of haar talenten maar ook onzekerheden heeft.

In mijn studio is een afgeschermd gedeelte waar je je om kunt kleden.

NIEMAND komt bij mij ongevraagd op insta of FB. Een LEF Shoot is privé en alleen als je het zelf wilt, plaatsen we een mooie foto. En zo niet….dan zijn ze lekker ‘for your eyes only’.

Na de shoot ontvang je de foto’s altijd binnen twee weken en vaak zelfs eerder.

Ik stuur de foto’s per WeTransfer. Je krijgt van mij een email met een link waarmee je binnen een bepaald aantal dagen de foto’s kunt downloaden.

Lef Shoot Pauw

Time-out

Lefshoots gaat even stoppen!

Een hele moeilijke beslissing. Toch voelde ik het afgelopen jaar steeds vaker die kriebel om mijn camera even te ‘parkeren’.

Ik zit boordevol ideeën en ik heb zoveel zin om daarmee aan de slag te gaan. Wellicht dat mijn camera op een andere manier nog een rol gaat spelen maar dat weet ik nu nog niet. We gaan het ontdekken! Hou mijn instagram in de gaten.

Tot snel!

 

Liefs Lot ❤️