Vette foto's van jezelf

Lef Shoots

"Happy girls are the prettiest"

Pauw icon

Wat kun je verwachten?

Het is natuurlijk best spannend. Je krijgt een LEF Shoot kado of je hebt een shoot geboekt en dan moet je opeens naar een wildvreemde fotograaf om foto’s te gaan maken. Je kent mij niet, je weet niet wat er van je verwacht wordt en of je het wel kan.

Maar neem van mij aan iedereen kan stralen voor mijn lens! Of je jezelf nou te groot of te klein, te dik of te dun, knap of minder knap vindt, ik wil JOU laten zien hoe mooi & uniek je bent. En dat door het maken van hele mooie foto’s waar je super trots op bent.

Pauw icon

zo gaat een lef shoot

Stap 1
Het begint met een kaartje
Een paar dagen voor de shoot ontvang je een persoonlijk kaartje. Hierin staat o.a. dat je 4 setjes kleding mag meenemen. De shoot duurt ongeveer 2 uur. Je krijgt 150 foto’s waarvan ik de mooiste 12 voor je bewerk.
Stap 1
Stap 2
De dag van de shoot
Op de dag van de shoot gaan we één op één de studio in. Best spannend natuurlijk! Maar eerst leren we elkaar wat beter kennen en drinken en kletsen we wat. Ik leg uit wat we gaan doen en ik leer je wat over je houding en we gaan samen kijken naar wat dat met je doet.
Stap 2
Stap 3
Haar & Make-up
Natuurlijk gaan we bij iedere kledingwissel lekker tutten! Indien gewenst natuurlijk want niet ieder kind wil in de make-up en krullers. We varieren wat met het haar. Los, een staart of een vette knot op je hoofd. Zo krijgen we wat variatie in de foto's.
Stap 3
Stap 4
Kleding
Je mag 4 setjes kleding meenemen. Het liefst wat verschillend qua kleur en stijl zodat de foto's steeds weer verschillende zijn.
Stap 4
Stap 5
LEF Shoot
We gaan shooten! We gaan veel mooie foto’s maken met als doel je te laten zien en voelen hoe mooi je bent! Ennuhhh Don’t worry… ik help je!!! Er is bijna geen lekkerder gevoel dan trots zijn op jezelf….gewoon omdat je bent wie je bent!
Stap 5
Stap 6
Samen de foto's uitzoeken
Na iedere shoot bekijken we samen de foto’s en zoeken we de mooiste uit. Deze bewerk ik een paar dagen later. Het resultaat is verbluffend! Zo leuk om het uiteindelijke resultaat te zien!! De foto’s ontvang je per mail van mij.
Stap 6
Pauw icon

Voor en na de shoot

Bien voor de shoot | Lefshoots Bien na de LEF Shoot
Pauw icon

Het resultaat

Lef Shoot Pauw

Time-out

Lefshoots gaat even stoppen!

Een hele moeilijke beslissing. Toch voelde ik het afgelopen jaar steeds vaker die kriebel om mijn camera even te ‘parkeren’.

Ik zit boordevol ideeën en ik heb zoveel zin om daarmee aan de slag te gaan. Wellicht dat mijn camera op een andere manier nog een rol gaat spelen maar dat weet ik nu nog niet. We gaan het ontdekken! Hou mijn instagram in de gaten.

Tot snel!

 

Liefs Lot ❤️