"Zo trots zijn als een pauw"

Pauw icon

Meet Lot

Ik ben studiofotograaf èn jongerencoach

Voor mij is ieder kind mooi & uniek en mijn doel is dit door middel van een LEF shoot te laten zien maar zeker ook VOELEN! 

De afgelopen 9 jaar heb ik veel kinderen voor mijn lens gehad. Jonge kinderen die nog heerlijk onbezonnen zijn maar zodra ze in de pubertijd komen worden ze zich steeds bewuster van hoe ze eruit zien. Ze gaan zichzelf vergelijken met anderen en kunnen soms ontzettend kritisch en onzeker zijn.

In veel gevallen vertelt je lichaamshouding veel over je zelfvertrouwen. Zit je lekker in je vel of ben je ergens onzeker over? Hoe denk je dat anderen jou zien? Gevoelens waar veel kinderen mee te maken krijgen als ze ouder worden. Een goede lichaamshouding is dan ook ontzettend belangrijk. Het laat iemand zich niet alleen zelfverzekerd voelen maar straalt dit ook uit naar de buitenwereld. 

We gaan samen tutten, lachen, kletsen en super veel mooie foto’s maken natuurlijk. Iedereen kan het en natuurlijk help ik je bij het vinden van de juiste houding. Wedden dat je apetrots bent op jezelf?

Hoop je een keer te ontmoeten. 

Liefs Lot

Lot Verstegen profiel
LEF Shoots
Lef Shoot Pauw

Time-out

Lefshoots gaat even stoppen!

Een hele moeilijke beslissing. Toch voelde ik het afgelopen jaar steeds vaker die kriebel om mijn camera even te ‘parkeren’.

Ik zit boordevol ideeën en ik heb zoveel zin om daarmee aan de slag te gaan. Wellicht dat mijn camera op een andere manier nog een rol gaat spelen maar dat weet ik nu nog niet. We gaan het ontdekken! Hou mijn instagram in de gaten.

Tot snel!

 

Liefs Lot ❤️