Lees de ervaringen

Reviews

"Girl, you already have what it takes"

Pauw icon

Lees de ervaringen

Vanaf binnenkomst al een vertrouwd gevoel bij Lot. Als eerste hebben we de kleding bekeken en een beetje de planning besproken. Toen heb ik het eerste setje kleding aangetrokken en zijn we begonnen met shooten. We hebben na iedere shoot even de foto's bekeken en de mooiste uitgekozen. Uiteindelijk hebben we daarvan een selectie gemaakt en heeft Lot die selectie bewerkt. Diezelfde dag heb ik de bewerkte foto's nog binnen gekregen. En wat een resultaat!!! Ik heb naderhand ook nog even op de website gekeken en bij iedere foto die daar op stond ook al zo'n mooi resultaat! Echt een aanrader voor alle meiden! Ook zeker voor de meiden die een beetje onzeker zijn. Op deze foto's die je krijgt kun je zien dat iedereen mooi is op zijn eigen manier!! Ik heb er onwijs van genoten!! Groetjes
Imke (13 jaar)
Ik heb zelf een mailtje gestuurd en kreeg snel een reactie. Samen een datum geprikt en ik kon niet wachten tot het zover was. Ik werd met open armen ontvangen, was meteen rustig en het voelde vertrouwd. In het begin van de shoot was het onwennig om voor de camera te staan, maar al snel ging het poseren vanzelf. Dit kwam door de goede tips die ik kreeg van Lot. Ben heel blij met het resultaat en trots op mezelf. Dank je wel voor deze ervaring!
Rosalie (13 jaar)
Ik vond het heel leuk om te doen. In het begin vond ik het wel spannend, maar omdat Lot zo aardig was en goede tips gaf, was dat meteen over. Lot hielp me bij mijn onzekerheden, waardoor ik meer zelfvertrouwen kreeg. Het zijn mega mooie foto’s geworden waar ik heel trots op ben. Ik kreeg van iedereen leuke reacties, waardoor ik nog meer trots op mezelf werd.
Loes
12 jaar
Mijn dochter Loes heeft een Lef-shoot van haar peettante gekregen voor haar 12e verjaardag. Ze heeft genoten van de shoot en het heeft haar zo goed gedaan. Ze is gaan beseffen dat iedereen zijn onzekerheden heeft, maar dat je je moet richten op je sterke kanten en daar trots op moet zijn. En trots was ze op haar prachtige foto’s en ik als moeder natuurlijk ook!
Julie
Moeder van Loes
Ik spreek namens beide meiden, dat ze nog elke dag als ze de foto's zien op hun kamer, hebben genoten van een geweldige dag bij jou in de studio. Maud vond het al erg leuk om voor de camera te staan, maar ik heb haar nog nooit zo trots zien kijken toen ze de foto's terug zag. Maud was toen 13 jaar en ze zegt nu al dat ze graag nog een keer terug komt als ze 16 wordt!! Fieke is heel verlegen en wij waren dus ook erg verrast toen ze vertelde dat ze ook wel graag net zo'n fotoshoot wilde doen, als Maud, voor haar verjaardag!! Fieke was 11 jaar en kwam heel verlegen bij jou binnen...maar wat uiteindelijk het resultaat is geworden, echt geweldig. Jij hebt Fieke precies zo gefotografeert zoals ze is, totaal andere foto's als die van Maud, maar helemaal Fieke!! echt prachtig....de foto's hangen bij beide meiden aan de muur op de slaapkamer en iedereen die ze ziet, zijn onder de indruk. Wij raden het dan ook iedereen aan, want er schuilt in iedereen iets moois, iets unieks!! En Lot zorgt er echt voor dat je, je totaal op je gemak voelt, zij weet precies wat wel of niet werkt!!
Marieke
Moeder van Maud en Fieke
Ik heb bij Lot een LEF Shoot gedaan. Ik vond het echt heel erg leuk, want ik hou sowieso wel van fotoshoots 😊. Ik vond het erg gezellig en heb er ook wat meer LEF door gekregen! Ik zou het iedereen aanraden want het is zo’n leuke ervaring en je krijgt er ook echt super leuke foto’s voor terug. Ook kun je daarna je foto’s op insta te zetten!
Flore
12 jaar
Het was super leuk!Eerst was het wel even wennen hoe je moest staan en zo, maar daarna werd het alsmaar leuker.
Anoniem
Ik vond het echt super leuk. In het begin vond ik het heel spannend maar Lot helpt je heel goed zodat je je snel op je gemakt voelt. Dat is heel fijn.. Het gaat allemaal heel rustig. Ze wil je eerst beter leren kennen voordat ze foto’s gaat maken. Je mag tussen het foto’s maken door zelf je foto’s bekijken en uitzoeken en daardoor zie je hoe je houding en uitstraling is en daar leer je heel veel van. Eerst vond ik het lastig om keuzes te maken maar dat werd steeds makkelijker en fijner. Ze doet alles om je je op je gemak te stellen. Het resultaat van de shoot zijn hele mooie foto’s waar ik heel erg trots op ben.
Meike
15 jaar
Kiki was erg enthousiast over de lef shoot, in het begin vond ze het wel wat spannend maar ze voelde zich super snel op haar gemak. De sfeer is meteen prima als je binnen stapt. Daardoor voelde zij zich snel zeker om voor de camera te gaan poseren. Het gaf haar veel zelfvertrouwen. De middag was erg ontspannen en gezellig. Ik denk dat het goed helpt om meer zelfvertrouwen te krijgen, zelfverzekerd te zijn en lef, het is immers erg spannend om voor zo´n grote camera te staan. Het is mooi dat je dit meteen terug ziet in de mooie foto´s. Zeker een aanrader!
Moeder van Kiki
Ik heb voor mijn verjaardag een lef shoot gekregen. Toen ik binnenkwam vond ik het spannend maar snel bracht Lot mij gerust dat alles goed kwam en het was gelijk heel gezellig. We gingen kijken welke outfits ik had meegenomen en daarbij dan een bijpassende achtergrond voor de foto. Ik trok mijn eerste outfit aan. En lot maakte de studio klaar. Lot maakte mij een beetje op en we gingen de studio in. Tijdens het shooten vond ik het best spannend. Voor mij de eerste keer zo’n grote camera op je gezicht. Maar je krijgt goede en leuke tips. Na ongeveer 20/30 foto’s ging Lot de foto’s op de computer zetten. Daarna gingen we met z’n tweeën, de 5 mooiste foto’s uit kiezen. Ik ben superblij met het eindresultaat en kijk altijd nog met een grote glimlach terug naar de lef shoot.
Kiki
13 jaar
Door getipt te zijn via een vriendin over de LEF shoot ben ik gaan kijken op de site van lot en heb ik een mail gestuurd. Het idee achter de LEF shoot vond ik super. Onze dochter mooi van binnen en buiten zag dit helaas zelf niet. Met deze shoot hoopte wij dat ze allereerst 3 uur kon genieten van het tutten, omkleden en de shoot en het belangrijkste dat ze zag wat het resultaat was. Onzeker en zenuwachtig kwam ze aan bij lot, van te voren zei ze nog ik weet niet of ik dit leuk ga vinden mama, na 5 minuten zag ik dat Lot haar vertrouwen had gewonnen en ben ik weg gegaan. Nadat ik 3 uur later terug kwam zag ik een grote smile op haar gezicht en was ze erg tevreden over het resultaat. Lot gaf haar vertrouwen en ze mocht zelf bepalen hoe de shoot ging lopen. Het resultaat was dan ook verbluffend! Onze dochter heeft genoten en het heeft haar zelfvertrouwen goed gedaan.
Jolanda
In het afgelopen jaar hebben mijn twee dochters allebei een LEF shoot gehad bij Just Lots’s Fotografie. Lot is lief en spontaan in de omgang en zorgt dat het ‘ model' zich op haar gemak voelt voordat ze begint met fotograferen. Verschillende poses, kledingsetjes en haardracht leverden vele mooie foto’s op. Lot neemt ook alle tijd om samen met de meiden de mooiste foto’s uit te kiezen. Het eindresultaat overtrof al onze verwachtingen en mijn dochters kijken met heel veel plezier terug op hun LEF shoot.
Joke
Wij hebben Flore een LEF Shoot gegeven net voordat ze naar de middelbare school ging. Dit als boost, afronding van de lagere school en start van een nieuwe fase. Flore kwam erg blij thuis en als het aan haar ligt wil ze als ze 16 (liever eerder) wordt nog een keer.
Suzanne
Moeder van Flore
Een heel origineel cadeau voor onze puber-dochter en het resultaat mag er zijn. Foto pronkt in onze woonkamer 😊
Anoniem
Lef Shoot Pauw

Time-out

Lefshoots gaat even stoppen!

Een hele moeilijke beslissing. Toch voelde ik het afgelopen jaar steeds vaker die kriebel om mijn camera even te ‘parkeren’.

Ik zit boordevol ideeën en ik heb zoveel zin om daarmee aan de slag te gaan. Wellicht dat mijn camera op een andere manier nog een rol gaat spelen maar dat weet ik nu nog niet. We gaan het ontdekken! Hou mijn instagram in de gaten.

Tot snel!

 

Liefs Lot ❤️