Geef een blijvende herinnering

Kadobon

"What if i fail? Oh but darling….what if you FLY?"

Pauw icon

Geef een Kadobon

Zoek jij nog een mooi bijzonder kado om te geven? Gun jij je dochter, kleindochter, nichtje of petekind ook een extra boost en portie trots & zelfvertrouwen? Denk dan eens aan een kadobon van Just Lot’s fotografie. Een blijvende herinnering is tenslotte het mooiste kado om te geven en te krijgen.

Een LEF shoot is een 2 uur durende shoot met 4 verschillende kledingsetjes met heel veel plezier en uiteindelijk super mooie foto’s! Speciaal voor meiden tussen de 13 & 19 jaar oud. 

De kosten hiervoor bedragen € 150,- en dat is inclusief bewerking van de 12 mooiste foto’s en ontvangst van al het ruwe materiaal (+/- 150 foto’s) in hoge resolutie. 

Vul onderstaand formulier in en ik stuur je dezelfde dag nog een kadobon van Just Lot’s Fotografie. Deze bon kan je dan zelf voorzien van een mooie, lieve persoonlijke boodschap.

Pauw icon

Kadobon bestellen

Lef Shoot Pauw

Time-out

Lefshoots gaat even stoppen!

Een hele moeilijke beslissing. Toch voelde ik het afgelopen jaar steeds vaker die kriebel om mijn camera even te ‘parkeren’.

Ik zit boordevol ideeën en ik heb zoveel zin om daarmee aan de slag te gaan. Wellicht dat mijn camera op een andere manier nog een rol gaat spelen maar dat weet ik nu nog niet. We gaan het ontdekken! Hou mijn instagram in de gaten.

Tot snel!

 

Liefs Lot ❤️